Kaaderien lauluja osa I
 
Kaaderien lauluja I
Mieskuorosovituksin varustettu laulukirja "Kaaderien lauluja, osa I" julkaistiin vuonna 2002. Siihen on koottu yhteensä 100 kuoron ohjelmistoon kuuluvaa keskeistä teosta Maamme-laulusta Juhlan päättäjäislauluun.
Kaaderien lauluja osa II  
laulukirja2
"Kaaderien lauluja, osa II" ilmestyi syksyllä 2011 suorana jatkona edelliselle. Sisällöltään kirja noudattaa edeltäjänsä hyväksi todettua jaottelua. Yhteensä 220 Kaaderilaulajille ominaista laulua on nyt taltioitu ja niiden sovitukset ovat kautta linjan helposti omaksuttavia.Molemmissa nuottikirjoissa on taiteilija, everstiluutnantti Heikki Tiilikaisen hauska piirroskuvitus.
Kaaderilaulajat 20- vuotta  
Kaaderilaulajat 20 vuotta p
Kaaderilaulajat 20- vuotta, 1994-2014 historiikki. 236 sivua ja runsaasti kuvia muisteloista ja muistiinpanoista kuoron toiminnasta ja taipaleelta. Kirjan lopussa on mm tilasto kuoron kaikista omista konserteista ja niissä lauletuista lauluista esittäjineen. Kirjan on toimittanut 1. basso Esko Nieminen ja kansikuvan, kuten myös uuden CD-änitteen kannenkin on piirtänyt 1. basso Pekka Kujasalo.
Esseekokoelma
"Pohjolan kunnailla"
 
Pohjolan kunnailla
Taiteellisen johtajansa Matti Orlamon merkkipäivän kunniaksi 10.10.2009 Kaaderilaulajat tuotti eripainoksen, 56 sivua, hänen Kylkirauta-lehden julkaisemista esseistään vuosilta 2003 - 2009. Kuoro haluaa tällä teoksella saattaa nämä sotilasmusiikkia ja sen tekijöitä käsittelevät arvokkaat esseet laajempaan tietoisuuteen. Kirjan on toimittanut Marjukka Lehtinen.
Historiikki  
Kylla tuli mittaan

Kaaderilaulajien ensimmäiset 10 vuotta on tallennettu Esko Niemisen kirjoittamaan, valokuvin ja piirroksin kuvitettuun 108 sivuiseen historiikkiin "Kyllä tuli mittään".