Tervetuloa mukaan

kotisivuille 2Laulutaitoinen kadettiupseeri ja upseerin tutkintoa opiskeleva kadetti, joka hyväksyy Kaaderilaulajat ry:n toimintaperiaatteet, on tervetullut mukaan kuoroon. Se käy helposti ottamalla yhteyttä kehen tahansa kuoron jäseneen,laulunjohtajaan tai vain saapumalla kuoron harjoituksiin, jotka ovat keskiviikkoisin klo 17.00-19.00 Kirjatyöntekijäin talon kerhohuoneessa, 3.krs, osoitteessa Kirjatyöntekijäinkatu 10 b, 00170 Helsinki, Kruununhaka. Käytössäsi on myös painike Postia Kaaderilaulajille . Aikaisemman kuorotoiminnan tai musiikkikoulutuksen puute ei ole este liittymiselle. Tärkeintä on halu laulaa kanssamme. Uusi laulaja perehdytetään nopeasti ja helposti omaan stemmaansa ja keskeiseen ohjelmistoon valmiiksi äänitettyjen stemmojen avulla.

Kaaderilaulajat  on viihtyisä veljespiiri, jossa laulun ja musiikin lisäksi saat puolisoiden ja ystävien kanssa kokea runsaasti iloa ja elämyksiä.

Toivotamme kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja innostuneet kadettiveljet ikään katsomatta tervetulleiksi mukaan toimintaamme.

Yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy Kaaderilaulajat ry:n  toimintaperiaatteet ja haluaa tukea kuoroa sekä edistää sen toimintaa, voi liittyä kuoron kannattajajäseneksi. Jäsenyyden hyväksyy kuoron hallitus.