Arkisto kuoron esiintymisistä

 
 

Kuoron perinteinen isänpäivän konsertti on pari vuotta sitten päätetty järjestää isänpäivän aattona, koska monet perheet ovat halunneet viettää varsinaisen juhlapäivän perhepiirissä. Konsertti on järjestetty Maanpuolustuskorkeakoulun juhlasalissa aina, kun se on ollut käytettävissä. Yleisö pääsääntöisesti arvostaa tätä juhlasalia ainutlaatuisena funkis-salina ja hienot perinteet omaavana sotilaskoulutuskohteena, vaikka salin akustisissa ominaisuuksissa on paljonkin toivomisen varaa.

 
  Tälläkin kertaa konserttia edelsi Sankariaulassa järjestetty kunnianosoitus. Konsertti alkoi sävyiltään vaihtelevin kansansävelmin, joita seurasi J L Runebergin teksteihin sävellettyjä Suomen sodan aikaisia lauluja sekä muutamia serenadeja.
Ensimmäisen puoliajan päätteeksi oli vuorossa palkitsemisia ja huomionosoituksia.
isanp12-6p isanp12-3p

isanp12-4p

 

Kahvitauon jälkeen konsertti jatkui yksinlauluilla, joita esitti everstiluutnantti Matti Ahtiainen tyttärensä Annamari Jokisen säestämänä. Kadettikuoro esitti seuraavana pari tyypillistä, kadettiperinteisiin pohjaavaa laulua, minkä jälkeen kuoro palasi lavalle täydellä vahvuudellaan.

isanp12-1p

  Karonkka järjestettiin taas kerran Kadettikoulun ruokasalissa Leijona-cateringin vastatessa maittavasta ruokatarjoilusta. Paikalla oli ilahduttavan paljon myös kuorolaisten henkilökohtaisia vieraita, jotka arvostavat mieskuorolaulua ja erityisesti tämän kuoron omaksumaa ohjelmistoa. Kaiken kaikkiaan kuoro sai runsaasti hyvää palautetta mukana olleilta ja myös laulajat itse kokivat onnistuneensa osin vaativassakin ohjelmassa.
isanp12-9p