Arkisto kuoron esiintymisistä

100 1419 pKaaderilaulajien Kevätkonsertti keräsi 21.4. klo 15 Ritarihuoneen salin taas kerran lähes täyteen. 
Koleahkosta säästä huolimatta leivoset löivät leikkiä ja Annin laulu kuului vainiolle. Kantaesityksensä sai Urpo Jokisen Kadettikunnan pää-äänenkannattajalle omistama teos Kylkirauta. Kaaderilaulajat onkin siitä harvinainen kuoro, että se näyttää saavan uutta esitettävää jokaiseen konserttiinsa. Kiitos tälläkin kertaa kunnialaulunjohtaja Urpo Jokiselle.

elorinne pHienon lisän ja vaihtelua ohjelmaan toivat sisarukset Reetta-Stina ja Aija-Riikka Rannanmäki (sello ja piano) sekä väliajan jälkeen esiintyneet oopperalaulaja Jorma Elorinne (baritoni) ja pianotaiteilija Ilmari Räikkönen.

siskokset p

kevatkons07 pKonsertin loppupuolen kuoro-osuus käsitti Kaaderilaulajille tyypillistä marssimusiikkia, mutta myös tunnelmallisia valsseja. Ylimääräisinä kuultiin kuoron tunnus, Suomi on hyvä maa sekä Porilaisten marssi.Salintäysi yleisö voi todeta, että kuoron johtaja Matti Orlamo oli onnistunut hienosti niin tämän konsertin rakentamisessa kuin kuoron soinnin kehittämisessäkin. 

Konsertin juontamisesta vastasi tällä kertaa lippueamiraali Georgij Alafuzoff.

Karonkkaan kokoonnuttiin taas kerran Suomalaiselle Klubille, missä kuoron esitysten ja maittavan aterian lisäksi saatiin kuulla konsertin solistien esityksiä.

Pitkästä aikaa estradille ilmestyi myös ykköstenorimme Arin vaimo, Pirjo Uutinen, joka valloitti kuulijat Edith Piafin iki-ihanalla "Les feuilles mortes" -tulkinnallaan.

Puheenjohtajan juontamana testattiin lopulta jokaisen pöytäkunnan valmius ex tempore -esityksiin.
karonkkalaulua p    karonkasta p