Levyt

Pojat marssilla Tilaa levy tästä
Pojat Marssilla kansi

Kaaderilaulajat julkaisi vuonna 2017 kuudennen levynsä: Pojat Marssilla 

Levy on tuotettu  Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi.  Levylle on koottu kattava otos suomalaisista marssilauluista eri aikakausilta.

”Pojat Marssilla” levyn äänityksiä on koottu sekä aikaisemmilta Kaaderilaulajien levyiltä että äänitetty tätä levyä varten. Levyllä Kaaderilaulajien kanssa esiintyvät Kaartin Soittokunta, Kadettikuoro, solistit Jani Kyllönen ja Johanna Rusanen-Kartano sekä pianisti Pami Karvonen.

Suomi on hyvä maa Tilaa levy tästä
levy1p 

Vuonna 1999 julkaistiin levy "Suomi on hyvä maa, sitä kannaatta puolustaa...", jossa Kaaderilaulajien lisäksi esiintyvät Kadettikuoro ja Karelia Puhallinorkesteri. Solisteina levyllä laulavat Margareta Haverinen ja Henrik Lamberg, pianoa soittaa Matti Orlamo.

Levyä voi tilata kuoron yhteyshenkilöiltä .

Eessä seisten, eellä mennen...
Tilaa levy tästä
levy2p  Kuoron 10-vuotisjuhlan merkeissä julkaistiin vuonna 2006 toinen CD-tallenne
"Eessä seisten, eellä mennen…" - Usko Kempin säveltämän Mannerheimristin ritarien marssin kertosanat. Viidessä teoksessa on mukana Kaartin Soittokunta.
Levyä voi tilata kuoron yhteyshenkilöiltä
Kautta maan ja meren
ja ilman
 Tilaa levy tästä
levy3p

Kolmas levy " Kautta maan ja meren ja ilman käy kaaderin tie..." julkaistiin kuoron 15-vuotisjuhlakonsertin yhteydessä 8.11.2009. Tälle äänitteelle on taltioitu useita harvoin kuultuja sotilaslauluja. Kaartin soittokunta on mukana kahdeksassa teoksessa kapellimestari Sami Hannulan johdolla.
Levyä voi tilata kuoron yhteyshenkilöiltä.

 Kaaderit hei, hei hurraa  Tilaa levy tästä
Levy 4p

 Kaaderilaulajien 20-vuotistaipaleen kunniaksi julkaistiin uusi CD - Kaaderit hei, hei hurraa. Kaaderilaulajia avustaa Kadettikuoro, kadettikvartetti sekä Kaartin Soittokunta. Äänitteen loppuosa koostuu Sam Sihvon ikimuistoisesta laulunnäytelmän Jääkärin Morsiamen lauluista joissa solisteina ovat sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja baritoni Jani Kyllönen. Äänitteen kokonaiskesto on 59,39 minuuttiajosta Jääkärin Morsianta 20,15 minuuttia.